U, de petitionaris

Gravenburg / Magnusstraat verkeersveilig!

74 ondertekeningen

Deze petitie is afgesloten, want overhandigd aan de Wethouder van (o.a.)Verkeer en Vervoer, Mevr. Karin Dekker op 16 februari 2011.

In Gravenburg is de verkeersveiligheid onvoldoende. Zo is de Magnusstraat een 30 km weg.Een bord aan het begin van de straat wijst de bestuurder hierop. Helaas is dit volstrekt onvoldoende.Doordat de weg lang en recht is, wordt er veel harder gereden. Dit levert vervelende en gevaarlijke situaties op voor mens en (huis)dier. Ook de situatie rondom het Aquinopad is niet goed geregeld en zorgt voor onveilige situaties.

Graag zouden wij zien dat er maatregelen worden genomen om de Magnusstraat en het Aquinopad veiliger te maken.

Het bezoek aan Gravenburg door College van B&W werd gecancelled.

De petitie is/wordt nu overhandigd op woensdag 16 februari aan Mevr. K. Dekker, Wethouder o.a. van Verkeer en Vervoer.

Petitie

Wij

bewoners van de Magnusstraat in de wijk Gravenburg

 

constateren dat:

dat de Magnusstraat een 30 km weg is, maar dat er door velen veel te hard wordt gereden. De straat is lang en recht en heeft geen obstakels. Helaas zorgt dit ervoor dat menigeen het gaspedaal flink intrapt. Dit levert vervelende en gevaarlijke situaties voor mens en (huis)dier op.

 

en verzoeken

Graag zouden wij zien dat de gemeente maatregelen neemt zodat de Magnusstraat veiliger wordt. De gemeente heeft de Magnusstraat reeds in de top 10 gezet van "30 km wegen" die moeten worden aangepakt. Onze vraag is wanneer wordt er ook echt iets concreets gedaan?

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Groningen 
Petitieloket:
Einddatum:
10.02.2013 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
bewoners Gravenburg 
Organisatie:
bewoners Gravenburg 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Overhandiging Petitie op 16 februari 2011

Het bezoek van het College aan de wijk Gravenburg werd gecancelled. De Wethouder van Verkeer en Vervoer, Mevr. Karin Dekker, is bereid gevonden om op woensdag 16 februari de petitie in ontvangst te nemen..

15.02.2011