U, de petitionaris

EuroClix - Meer geld voor E-mails lezen

EuroClix heeft momenteel minder budget om gratis leesClix weg te geven. Maar er worden daarentegen nu wel meer Clix weggegeven voor de acties die achter de mails zitten. Zegt een medewerker maar sommige mensen krijgen helemaal niks voor een actie. Wil jij meer geld voor het lezen van e-mails, teken dan.

Petitie

Wij

Ik ben een doodgewone gebruiker van euroclix die het niet normaal vindt dat je tegenwoordig bijna niks meer krijgt voor e-mails!

 

constateren dat:

EuroClix heeft momenteel minder budget om gratis leesClix weg te geven. Maar er worden daarentegen nu wel meer Clix weggegeven voor de acties die achter de mails zitten. Vroeger kon je namelijk maximaal 500 Clix verdienen, terwijl er nu acties zijn waarmee je tot wel 6000 Clix kan verdienen, zegt de medewerker van euroclix, Vroeger kreeg je 10 clix per mail toen 5, 2 en nu 1. Als jullie weer meer clix willen door op e-mails te klikken, teken dan!

 

en verzoeken

Meer clix voor het lezen van mails en minder clix voor de acties die achter de mails zitten. Zeker 5 clix voor één e-mail van Euroclix.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
07-04-2011 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Gijs Peerlings 

Geschiedenis

Ondertekeningen