U, de petitionaris

Weggeefwinkel Groningen moet blijven!

82 ondertekeningen

Na een succesvol 2 jarig bestaan sluit Nijestee de ogen voor vrijwillige sociale initiatieven en wil Weggeefwinkel laten ontruimen voor tijdelijke atelier ruimtes. Als u u ook niet wilt dat de Weggeefwinkel verdwijnt, zet dan uw handtekening op de lijst.

Petitie

Wij

Willen niet dat de weggeefwinkel ontruimd word voor een tijdelijk kunstproject met als gevolg leegstand.

 

constateren dat:

Boterdiep 34 Groningen is gekraakt op 10 dec. 2008 en wordt sindsdien gebruikt als weggeefwinkel. 20 december j.l. zijn wij gedagvaard door Nijestee. Zij wil ons ontruimen voor een tijdelijk kunstproject. De weggeefwinkel is een kringloopwinkel waarin alles gratis is, geheel op vrijwilligers draait en wekelijks zo'n 100 bezoekers ontvangt. Dit sociaal maatschappelijk initiatief dreigt zo te verdwijnen.

 

en verzoeken

Help ons, en jezelf: teken de petitie en/of e-mail Nijestee of de gemeenteraadsleden om jouw mening kenbaar te maken. De rechtzaak is op 20 januari om 11 uur op het guyotplein te groningen. Maar kom vooral elke donderdag of zaterdag tussen 15-17 uur langs om lekker gratis te shoppen en ons persoonlijk je steun te betuigen!!! U bent welkom in winkel en rechtbank. weggeefwinkelgroningen@hotmail.com

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Groningen 
Petitieloket:
Einddatum:
05-04-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Petra Keuter 

Geschiedenis

Ondertekeningen