U, de petitionaris
Vg nuenen

geen asfalt maar innovatie in de brainport eindhoven

319 ondertekeningen

de provincie Noord-Brabant is voornemens 1,5 miljard te investeren in asfalt om een extra oost-west verbinding van Helmond naar Eindhoven aan te leggen. Deze gelden kunnen veel beter geïnvesteerd worden in onderzoek en innovatie.

Petitie

Wij

Alle weldenkende burgers in de brainport Eindhoven

 

constateren

dat de provincie voornemens is 1,5 miljard te investeren in asfalt ten behoeve van de brainport en gelijktijdig de fes-gelden bestemd voor onderzoek en innovatie ingetrokken worden.

 

en verzoeken

de voorziene investering van provinciale staten van 1,5 miljard in asfalt om te buigen naar investeringen in onderzoek en innovatie

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Provincie Noord-Brabant 
Petitieloket:
Einddatum:
12-10-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
willie verberne 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

lijsttrekkersdebat Ruit om Eindhoven

Beste ondertekenaar,Op donderdag 17 februari 2011 om 20.00 uur vind in De Dreef in Aarle Rixtelhet lijsttrekkersdebat tussen de diverse politieke partijen plaats. Wijwillen u van harte uitnodigen deel te nemen aan dit debat rondom de vraag oftegen elke prijs de Ruit om Eindhoven moet worden aangelegd en ten koste maggaan van landschap en innovatie.Als bijlage treft u aan de uitnodiging voor het debat.

+Lees meer...

Ondersteun onzepetitie en zegt het voort!Datum en en tijd: Donderdag 17 februari 20.00 uurLocatie:Multifunctioneel Centrum "De Dreef"Duivenakker 765735 JB Aarle-Rixtel

13-02-2011