U, de petitionaris
Steuncoda a5 1

Steun CODA

1.106 ondertekeningen

De gemeente Apeldoorn heeft aangekondigd dat zij genoodzaakt is om de uitgaven te heroverwegen. De gemeente heeft aangegeven dat voor de culturele instellingen 40% van de subsidie ‘aanraakbaar’ is. Dit is een dermate hoog percentage dat dit grote gevolgen heeft voor de dienstverlening van CODA.

De petitie is met ingang van 20 januari niet meer ondertekenbaar. Op deze dag worden/zijn de handtekeningen aangeboden aan Burgemeester De Graaf van Apeldoorn.

Alle ondertekenaars geweldig bedankt voor jullie steun!

Petitie

Wij

Inwoners van Apeldoorn en omgeving

 

constateren

Dat CODA (bibliotheek, archief, museum)... er is voor jong en oud / belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren / de geschiedenis van Apeldoorn verzamelt, bewaart en vertelt / tentoonstellingen heeft voor een groot en breed publiek en Apeldoorn op de kaart zet.

Op dit moment heeft CODA 48.000 leden en ontvangt 1 miljoen bezoekers per jaar. CODA is 7 dagen per week, 2 avonden, 12 maanden per jaar geopend.

 

en verzoeken

de gemeente Apeldoorn dringend om CODA als belangrijke culturele basisvoorziening te blijven steunen.

Steun CODA en teken deze petitie. Wilt u meer doen? Word dan lid van CODA! Door lid te worden maakt u uw steun nog concreter. Bent u al lid? Haal ook uw partner over om lid te worden. En vraag het lidmaatschap aan voor elk van uw kinderen (vanaf 0 jaar)! Kinderen zijn gratis lid.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Apeldoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
20-01-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Koos Meijerink - PR & Communicatie CODA 

Geschiedenis

Ondertekeningen