U, de petitionaris
Printer

Nieuwe printers moeten volle inktpatronen hebben

13 ondertekeningen

We printen alleen als de nood hoog is en iets op papier gedrukt móet worden. Als je een printer koopt, dan wordt deze geleverd met halflege inktpatronen. Dat dwingt je naar een openbare printer te zoeken met een lange wachtrij vol grijsaards of nieuwe inkt te kopen voor de prijs van twee printers!

Petitie

Wij

De Nederlandse consumenten

 

constateren dat:

dat nieuwe printers die worden aangeschaft, niet voldoen aan de verwachtingen die je er op grond van de overeenkomst van mag hebben: namelijk een volledig functionerende printer met volle inktpatronen. Het afleveren van een nieuwe printer met halflege patronen is schadelijk voor het milieu en geeft meteen een verkeerd signaal af, als het gaat om recycling.

 

en verzoeken

De Europese Commissie fabrikanten van printers ertoe te bewegen dat ze verplicht worden printers af te leveren met volle inktpatronen, het milieu zodoende niet verder te beschadigen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Europese Commissie 
Petitieloket:
Einddatum:
23.08.2016 
Petitionaris:
David  
Organisatie:
Daavid.nl 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen