You, the petitioner

Geert, dit is niet de manier.

117 signatures

De aanstaande uitzending van Geert Wilders' film zou de Nederlandse samenleving ernstige schade kunnen toebrengen. Hierbij kan je duidelijk maken aan de buitenwereld en de eventuele geloofsovertuigingen die het doelwit zijn, dat de film niet door jou wordt gesteund.

Petition

We

die de provocerende en ongenuanceerde uitspraken, met als toppunt het uitbrengen van de film, van de heer Wilders uitermate storend vinden,

 

observe

dat de manier waarop Wilders zijn probleem wil aanpakken, buitensporig en buitengewoon provocerend is. Dit is niet de manier hoe we in discussie komen met een geloofsovertuiging die deel uitmaakt van de Nederlandse samenleving.

Daarnaast zullen we als Nederlanders allemaal aangekeken worden en gezichtsverlies lijden met het uitbrengen van deze film.

 

and request

de minister van Buitenlandse Zaken om internationaal gezichtsverlies te voorkomen door een film in Postbus 51-stijl te laten maken met onze boodschap en uit te zenden via televisiezenders gericht op islamitische landen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Closing date:
2008-05-01 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Cas 
Organisation:
die de provocerende en ongenuanceerde uitspraken, met als toppunt het uitbrengen van de film, van de heer Wilders uitermate storend vinden, 

History

Signatures

Updates

Petitie voor film tegen Wilders' film

Student Cas is een petitie gestart waarin gevraagd wordt om de Rijksvoorlichtingsdienst een Postbus-51 film te laten uitzenden op buitenlandse satellietzenders als diplomatieke tegenactie op de film van Wilders.

Geert Wilders heeft al aanleiding gegeven voor een aantal petities, zoals Wilders Is Not Holland, de Wij Willen Wilders Weg Wil Wilders Wijzer Worden Wij Willen Wilders Weer-stemming, Nederland Bekent Kleur, Keer Wilders de Linkerwang Toe, Geen Overheidsbeveiliging voor Wilders, Steun Doekle, een peiling Stop/Start de Film van Wilders, Steun Wilders of een steunverklaring door een mail te sturen.

+Read more...

Dit is het persbericht bij Cas' petitie:

PERSBERICHT - petitie voor Postbus 51-film over Wilders op Al Jazeera

Rotterdam - 3 maart 2008, Student Caspar Bouhof heeft vandaag een petitie gestart waarin gevraagd wordt om een Postbus 51-film uit te zenden op Al-Jazeera om de effecten van Wilders' film te bestrijden.

Caspar: "Ik ben zelf geen voorstander van het verbieden van de film, dus het enige wat we kunnen doen is een sterk tegensignaal geven. Het maken van een ontkrachtende film is daar de beste vorm voor."

Iedereen die de petitie ondertekent geeft aan het eens te zijn met het maken van een dergelijke film.

De petitie is, eventueel anoniem, te ondertekenen op http://wildersfilm.petities.nl

2008-03-03