You, the petitioner

170 dieren redden!

5,776 signatures

Zonder help zal Vida Nueva voorgoed de deuren moeten sluiten!

Petition

We

Vrijwilligers en betrokkenen van Stichting Vida Nueva

 

observe

dat het Chinchilla Zorg en Informatie Centrum dringend hulp nodig heeft! Zonder financiële steun komen beheerster Ellen Mulder en haar dochter op straat te staan en zullen circa 140 van de 170 chinchilla's worden geëuthanaseerd . Herplaatsing is voor de meeste gehandicapte en oude dieren namelijk niet meer mogelijk.

 

and request

steun van de gemeente Stadskanaal, op welke wijze dan ook. Doordat Vida Nueva in menig opzicht uniek is en een schat aan informatie bezit mag deze stichting niet verloren gaan. Het is onmenselijk en dieronvriendelijk om beheerster en haar 170 chinchilla’s in de gegeven omstandigheden aan hun lot over te laten. Er is in de afgelopen dertien jaar al zoveel bereikt en ook in de toekomst kan nog heel wat tot stand worden gebracht. Voorzitter Ellen Mulder zit wat dat betreft nog vol plannen

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Stadskanaal 
Petition desk:
Closing date:
2010-01-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Annelien Pieters 
Organisation:
Vida Nueva Chinchilla Zorg- en Informatie Centrum 
Website:

History

Signatures

Updates

Definitieve einddatum

De petitie zal afgelopen zijn op 1 januari 2010. De 10 000 handtekeningen zijn (mede dankzij de schriftelijke petitie) bijna binnen! Toch willen we nog even beroep doen aan al degene die deze petitie volgen! vraag je vrienden, famillie en kenissen ook om de petitie te tekenenen. Elke stem telt en voor elke stem zijn we heel erg dankbaar! .

2009-01-01

De campagne van de telefoongids!

De telefoongids geeft 500 000 euro weg aan goede doelen. Alle inwoners van Groningen kunnen stemmen via deze link: http://mijngoededoel.detelefoongids.nl/goeddoel/index.php?id=848. Dus bel naar je tante in het hoge noorden of die verre vriendin van je.

+Read more...

Natuurlijk kun je ook zelf stemmen maar dan moet je dus wel woonachtig zijn in Groningen. Namens de chinchilla`s DANKJEWEL

2009-01-01