You, the petitioner

Maarssen twee jaar zonder zwembad? Dat mag niet gebeuren!

534 signatures

Kinderen moeten in de gemeente Maarssen naar zwemles kunnen en recreatief kunnen zwemmen. Inwoners van Maarssen moeten in hun nabije omgeving baantjes kunnen trekken. En de zwemclub moet een eigen zwembad hebben om te blijven voortbestaan. De gemeente biedt niet voldoende alternatieven tijdens de sluiting van het Bisonbad. Een grote gemeente als Maarssen mag en kan niet jarenlang zonder zwembad! De gemeente moet dus zorgen voor een noodbad of eerst een nieuw bad bouwen en dan pas het huidige bad slopen.

Petition

We

Alle betrokkenen, inwoners van Maarssen en directe omgeving en leden van MZ&PC De Fuut,

 

observe

dat het sluiten van het zwembad gedurende twee jaar grote gevolgen heeft voor de leefbaarheid in Maarssen en de gezondheid van de inwoners. Kinderen moeten in de gemeente Maarssen naar zwemles kunnen en recreatief kunnen zwemmen. Inwoners van Maarssen moeten in hun nabije omgeving baantjes kunnen trekken. En de zwemclub moet een eigen zwembad hebben om te blijven voortbestaan. De gemeente biedt niet voldoende alternatieven tijdens de sluiting van het Bisonbad. Een grote gemeente als Maarssen mag en kan niet jarenlang zonder zwembad!

 

and request

om een blijvende zwemfaciliteit in Maarssen zodat de inwoners van Maarssen kunnen blijven zwemmen, kinderen zwemles kunnen krijgen en het voortbestaan van de 80-jarige zwem- en poloclub niet in gevaar wordt gebracht. Dat betekent dus een noodbad tijdens de sluiting van het Bisonbad of eerst nieuw bouwen en dan pas het huidige bad slopen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Maarssen 
Petition desk:
Closing date:
2010-10-14 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Marjon Stolk-Smorenburg 
Organisation:
MZ&PC De Fuut 

History

Signatures

Updates

Er komt geen noodbad

Helaas alle energie ten spijt, komt er geen noodbad in Maarssen. Voor de Maarssense zwemclub De Fuut heeft het misschien toch wel geholpen.

+Read more...

Wie weet overleeft de zwemclub de twee-jaarlijkse sluiting toch...

2010-11-03