U, de petitionaris

verlening van de drankvergunning tijdens evenement

187 ondertekeningen

De evenementenvergunning telt 30 dagen en de ontheffing art. 35 drank- en horecawet 12 dagen. Dat betekent dat je 12 aaneen gesloten dagen licht alcoholische drank mag schenken en de overige dagen van je evenement dus niet. Wij willen dit gelijk trekken!Vandaar dit burgerinitiatief!

Petitie

Wij

Miranda Steenhouwer & Mischa Oudwater eigenaars van Pop Up! Asian BBQ Restaurant

 

constateren

De vergunning voor een kleinschalig evenement telt 30 dagen en de ontheffing art. 35 drank- en horecawet 12 dagen. Dus mag je 12 aaneen gesloten dagen licht alcoholische drank schenken en de overige dagen van je evenement dus niet. Twee of meer keer aanvragen is niet mogelijk. Alleen als je deze evenementenvergunning steeds weer opnieuw aanvraagt en deze ook telkens een andere naam geeft. Kinderachtig en zijn er aan iedere nieuwe aanvraag steeds weer kosten verbonden!

 

en verzoeken

Dat deze evenementenvergunning en de ontheffing art. 35 drank- en horecawet gelijk wordt getrokken. Zodat ieder evenement van bijvoorbeeld 30 dagen ook deze 30 dagen drank mag schenken! Een reizend Restaurant zonder drankje is ondenkbaar toch!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
03-10-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Miranda Steenhouwer 
Organisatie:
Asian BBQ Restaurant 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Pop Up Restaurant

Wij staan op dit moment op het Rotabs Event Deck Zaagmolenkade 46 Rotterdam Noord Helaas heeft deelgemeente Noord negatief gerageerd op ons verzoek om het schenken van drank in ons tijdelijk restaurant te gedogen. Onze laatste dag is op 18 september tijdens het "Rotabs Rock festival"  De volgende locatie komt eraan maar is nog niet rond...wil je op de hoogte blijven meld je aan voor onze invitationlist  .

29-08-2010