U, de petitionaris

Sport & Spel Oldenzaal

63 ondertekeningen

De BOS Sportconsulenten organiseren regelmatig in de schoolvakantie's activiteiten. Ook tijdens de schooldagen doen ze van alles. Nu dreigt de gemeente de stekker eruit te trekken. Het laatste waar je op moet bezuinigen zijn sport activiteiten die voor alle kinderen zijn. Kijk ook eens op onze website en Hyves.

Petitie

Wij

Kinderen en hun ouders, begeleiders en iedereen die zich enigszins betrokken voelt met Sport en Spel Oldenzaal

 

constateren

Wij constateren dat de gemeente hoogstwaarschijnlijk de subsidie in april niet verlengt. Hierdoor zullen de activiteiten stranden, wat vooral in de zomervakantie veel gevolgen zal hebben.

 

en verzoeken

Wij verzoeken de gemeente om de subsidie te heroverwegen, zodat alle kinderen toch de mogelijkheid hebben om aan deze gratis sport activiteiten deel te nemen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Oldenzaal 
Petitieloket:
Einddatum:
02-04-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Ken Beimer 
Organisatie:
Namens de BOS sportconsulenten 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Het nieuws behaald

Nadat vorige week op de website van RTV Oldenzaal een persbericht over dit project verscheen, hebben ze mij ook uitgenodigd voor een radio interview. Dit heb ik afgelegd en dit is inmiddels ook uitgezonden.Alles is nog eens na te bekijken en luisteren via http://www.chatair.nl/oldenzaalsport.htmlEventuele nieuwe mediaberichten, voeg ik hier ook aan toe..

06-09-2010

Verkorte link

Vanwege gebruiksgemak een verkorte link aangevraagd, zodat deze petitie makkelijker te vinden is. Deze petitie is nu ook te vinden via www.oldenzaal-sport.tk.

29-08-2010