U, de petitionaris

Zzp-trainers willen 0%

1.090 ondertekeningen

Sinds 1 juli 2010 moeten trainers zich inschrijven in het CRKBO om btw-vrij trainingen te mogen geven. De inschrijving voor zzp’ers is alleen bedoeld voor zzp-trainers die uitsluitend als onderaannemer werken. Zzp-trainers die ook eigen klanten hebben, worden door de regeling ernstig benadeeld. (Voor meer informatie zie 'nieuws', rechtsonder op deze pagina.)

Petitie

Wij

zzp-trainers

 

constateren dat:

dat het CRKBO geen rekening houdt met zzp’ers die zowel als onderaannemer voor instellingen werken als voor directe klanten.

 

en verzoeken

de inschrijfvoorwaarden voor zzp-trainers in het CRKBO aan te passen zodat deze beter aansluiten bij de praktijk van veel zzp’ers.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
01-03-2011 
Status:
In behandeling 
Petitionaris:
Emily Palmer 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Reactie op petitie, november 2011

Eind november heb ik een reactie op de petitie ontvangen van de staatssecretaris van Financiën, de heer Weekers. Klik op de link hieronder om zijn brief en het begeleidend schrijven van de vaste commissie voor Financiën te lezen, of kijk op mijn LinkedIn-pagina: http://nl.linkedin.com/in/taalzeker ('View Full Profile', zie onder 'Emily Palmer's Files). Hartelijke groet, Emily Palmer.

15-12-2011

Reactie op petitie, maart 2011

Het laatste bericht dat we op de petitie hebben ontvangen, dateert van 30 maart 2011 (zie bijlage, en hieronder de complete tekst). In september heb ik gevraagd of er inmiddels al meer bekend is, maar ik heb nog geen reactie gehad.

+Lees meer...

Wordt hopelijk vervolgd… Hartelijke groet, Emily Palmer ________________________________________________________________________ Plaats en datum: Den Haag, 30 maart 2011 Betreft: Aangeboden petitie 'Zzp-trainers willen 0%' door Taalzeker d.d. 1 maart 2011   Geachte mevrouw Palmer, Uw aangeboden petitie 'Zzp-trainers willen 0%' is op 16 maart 2011 door de vaste commissie voor Financiën in een procedurevergadering behandeld. In die vergadering heeft de commissie besloten de minister van Financiën een reactie te vragen op uw brief. De commissie zal deze reactie na ontvangst aan u toesturen. Dan zal zij u ook laten weten of zij nog nadere stappen wil ondernemen en zo ja, welke. Hoogachtend, De griffier van de vaste commissie voor Financiën, R.F. Berck

24-10-2011

De petitie is ingediend!

Op 1 maart is de petitie aangeboden aan de vaste commissie voor Financiën in Den Haag. BinnenhofTV heeft hier een videoverslag van gemaakt, dat te zien is op http://www.youtube.com/watch?v=QUrKMMJLf54&feature=youtu.be. Ik houd jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen! Hartelijke groet, Emily Palmer.

04-03-2011