U, de petitionaris

STOP PARANORMAAL / HELDERZIENDEN LIJNEN

Stop die helderziendenlijnen, ze verschuilen zich ten alle tijden onder ... tijd / ik kan niet oordelen over collega's of je hebt je eigen keuze. Dit is NIET ZUIVER.Er wordt misbruik gemaakt van "labiele / onzekere" mensen door ze langdurig naar dure lijnen te laten bellen tot verslavend toe.

Petitie

Wij

willen dat de 0900 nummers van paranormaal / helderzienden lijnen worden verboden.

 

constateren

Er zijn veel mensen die verslaaft raken aan het bellen van deze lijnen & ze krijgen telkens te horen dat alles goed komt. Bewijzen kan men niet leveren. En als men al jaren belt dan krijgt men het antw : het is de tijd nog niet / of de ander is er nog niet aan toe / je hebt altijd nog een eigen keuze etc. etc. Men maakt "labiele / onzekere" mensen afhankelijk en gaat zelf vaak bedekt onder een anonieme mantel met nickname en zonder foto omdat ze niet herkend willen worden door familie of een kennis ... (is dit schaamte? ... of misschien "onbewust" toegeven dat ze niet zuiver en integer te werk gaan maar puur voor het geld er zitten? Ook diegene die wel met foto erop staan hebben hun woordje overigens klaar als het gaat om het niet uitkomen van voorspellingen dan is er altijd de reden : tijd / eigen keus e.d , maar het blijft jaren goedkomen volgens diegene zelfs als alles wijst op dat het nooit zal komen en bij dingen die men niet had gezien waardoor tijd in hun ogen opschuift krijg je het antw : wij mogen alleen het einddoel zien ... we zien niet alle zijwegen die tussentijds komen)

 

en verzoeken

Verbod op paranormaal / helderzienden 0900 lijnen. Mensen raken verslaaft en bellen voor honderden /duizenden euro's per maand soms, waardoor velen zelfs in hele diepe schulden raken.Bescherm mensen en verbied deze nummers!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
19-10-2010 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
T. Boerkamp 

Geschiedenis

Ondertekeningen