U, de petitionaris
Screen shot 2014 11 10 at 10.43.26

Tweede druk van het boek "De Nederlandse Bijen"

441 ondertekeningen

Wij, bijenliefhebbers, onderzoekers en bijenactivisten willen het boek "De Nederlandse Bijen" terug op de plank! Het boek is een unicum. Er is veel onduidelijkheid over bijensterfte en mogelijkheden voor hulp. Dit boek beantwoordt al deze vragen en meer. Daarom moet iedereen dit boek kunnen lezen.

Deze petitie heeft veel meer reacties en ondertekeningen gekregen dan ik had gedacht, bedankt daarvoor. Op 5 februari om 12:00 's middags heb ik de petitie gesloten. Op 6 februari heb ik de petitie overhandigd op Naturalis. Deze werd goed ontvangen. Ze waren blij om te horen dat er zoveel vraag naar dit boek is. Ze zullen nieuwe berekeningen doen, met de informatie van de petitie, om de haalbaarheid van een tweede druk te bepalen. Zodra hier een uitspraak over is, kan de tweede druk binnen 4 weken beschikbaar zijn. Ik houd jullie op de hoogte!

Petitie

Wij

Bijenliefhebbers, onderzoekers en bijenactivisten in Nederland.

 

constateren dat:

Het boek "De Nederlandse Bijen" is uitverkocht en wordt niet meer herdrukt. Dit is een groot gemis. Het boek is de enige complete en wetenschappelijk onderbouwde bron van informatie over Nederlandse bijen. Gezien de populariteit van het onderwerp is het broodnodig om mensen van goede informatie te voorzien om tot goede oplossingen te komen. Dit boek is daarvoor perfect. Het verhaal is compleet en toegankelijk en daarmee een must voor de bijen wereld.

 

en verzoeken

Wij willen dat de uitgever Naturalis en/of andere auteursrechthouders dit boek weer beschikbaar maken voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
auteursrechthouder 
Petitieloket:
Einddatum:
06-02-2015 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
Soesja van Gelderen 
Organisatie:
Into the Wild Bees 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen