U, de petitionaris
24159 111174078913402 4164171 n

Zeg 'nee' tegen het draaiorgel terrorisme in Eindhoven!

3 ondertekeningen

Meerdere keren per week worden winkeliers, stadsbezoekers en omwonenden ongevraagd lastig gevallen door het oorverdovende en vaak valse gejengel van de draaiorgel (Rechtestraat/Demer). De uitbaters doen er nog een schepje bovenop door met een zielloze blik te rammelen met een centenbakje. Het is nu een tijd van gaan.

Petitie

Wij

Omwonenden, winkeliers en stadsbezoekers van Eindhoven

 

constateren dat:

De draaiorgel zal een halve eeuw geleden best een sfeermaker geweest kunnen zijn in het stadscentrum van Eindhoven, maar past niet meer in het huidige straatbeeld en beleven. Het asociale volk wat de herrie veroorzaakt lijkt deze mening te delen want ze stralen geen greintje passie nog plezier uit. Winkeliers en omwonenden worden gedwongen de hele dag te werken en te leven met het doordringende geluid.

 

en verzoeken

Daarom verzoeken wij de gemeente te stoppen met het ongewenst onderhouden van deze ellende. Het is namelijk zo dat de gemeente (beter gezegd uzelf en ik) betaalt voor dit hele gebeuren. Dit vinden wij overigens ook oneerlijk voor echte straatmuzikanten die daadwerkelijk moeite moeten doen voor hun boterham. Wij stellen dan als alternatief ook voor, meer aandacht te besteden aan deze artiesten.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Eindhoven 
Petitieloket:
Einddatum:
26.10.2014 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
J.P. van der Zanden  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen