U, de petitionaris

De André van Duin Revue MOET terug op TV

Vroeger ook zo genoten van André van Duin en zijn revues? En zou je ze ook zo graag nog eens allemaal compleet terugzien? Helaas is dit niet mogelijk omdat dit nooit meer uitgezonden wordt en ook niet compleet op dvd is verschenen. Teken de petitie en stem voor een heruitzending hiervan.

Petitie

Wij

de grootste fans van volkskomiek André van Duin

 

constateren dat:

dat de revues en theatershows van André van Duin zijn nergens meer compleet te zien. Ze zijn nooit compleet op dvd verschenen en worden anno 2010 niet meer uitgezonden. De meeste shows/revues werden zelfs maar één á twee keer uitgezonden. De humor van André van Duin is echter tijdloos en nog mateloos populair. Daarom vinden wij, als grote fans van André, het bijzonder jammer dat het nooit tot een dvd-box en/of heruitzending is gekomen tot nu toe.

 

en verzoeken

de publieke omroep om aan ons verzoek te voldoen en dus alle theatershows en revues van André die ooit zijn opgenomen opnieuw uit te zenden. Mocht dit voor de zenders Nederland 1/2/3 niet geschikt zijn, dan gaan wij ook akkoord met de digitale zender Best24. Deze zendt regelmatig ouder materiaal (zelfs zwart-wit) uit. En lijkt ons uitermate geschikt voor heruitzendingen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Nederlandse Publieke Omroep 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2010 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen