You, the petitioner

Onbelaste kilometervergoeding omhoog

8 signatures

Vind jij ook dat de onbelaste kilometervergoeding omhoog moet, omdat de kosten om een vervoersmiddel op de weg te houden fors zijn gestegen ? Teken dan deze petitie !!

Petition

We

inwoners van Nederland die recht hebben op een onbelaste vergoeding voor gemaakte kilometers met prive vervoer

 

establish that:

dat de huidige onbelaste kilometer vergoeding van 0,19 eurocent per kilometer niet aangepast moet worden op basis van inflatie cijfers, maar op basis van realistische cijfers. De kosten voor het autorijden stijgen harder dan de inflatie. Om het voertuig in goede conditie te houden en om de belasting van het milieu te minimaliseren, is goed onderhoud belangrijk. De kosten daarvan zijn flink gestegen. Maar vooral ook de brandstofprijs is de afgelopen tijd fors gestegen.

 

and request

een onderzoek naar verhoging van de onbelaste kilometervergoeding. Een onderzoek waarin diverse situaties (reisafstanden) en een varieteit aan autoklassen met bijbehorende berekeningen aan bod komen. Indien de conclusie van het onderzoek is dat verhogen redelijk is: onbelaste kilometerdeclaratie verhogen, bijvoorbeeld naar 0,22 eurocent !

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Closing date:
2010-03-28 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Pieter Reitsma 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie ingetrokken

    Vanwege het tegenvallende aantal ondertekeningen in de tijd dat de petitie actief is, heb ik besloten de stekker eruit te trekken. Ik heb de strekking van deze petitie als actiepunt bij Autobelangen.nl aangemeld.   *Pieter.

2010-04-11