U, de petitionaris
Image

Oversteken, doodnormaal?

253 ondertekeningen

Wij roepen de gemeente op met spoed de verkeersveiligheid rondom de Brede School duurzaam te verbeteren. Ondanks gesprekken met de gemeente, is de situatie niet veranderd. Doe nu mee, teken deze petitie en laat de gemeente weten dat voor Heteren de maat vol is. Oversteken, dat is toch doodnormaal!

We vragen alle inwoners van Heteren deze petitie te tekenen. Zo krijgen en houden we de aanpak van de verkeerssituatie op de agenda van het college en de raad van Overbetuwe totdat het probleem is opgelost.

Petitie

Wij

Julianaschool, De Haafakkers, De Klimboom, SKAR, Pretvogeltjes, SamSammie, Bibliotheek, De Bongerd

 

constateren dat:

dat de verkeerssituatie rondom Kamperfoeliestraat – Flessestraat – parkeerterrein De Vogeltuin al sinds de ingebruikname in 2010 zeer te wensen over laat. De afgelopen jaren is de onveilige situatie meerdere keren met de gemeente Overbetuwe besproken. Er zijn kleine ‘cosmetische’ aanpassingen gedaan, maar deze hebben niet geleid tot een overzichtelijke verkeerssituatie. Integendeel, er zijn al twee ernstige ongelukken gebeurd. De maat is nu vol.

 

en verzoeken

Wij verwachten nu een duurzame oplossing en wachten niet op aanpassing van de totale Flessestraat als het dorpshart is gebouwd.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Overbetuwe 
Petitieloket:
Einddatum:
10-05-2014 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Inge Lucas 
Organisatie:
Brede school De Vogeltuin 

Geschiedenis

Ondertekeningen