U, de petitionaris
Cremisan

Laat Cremisan Palestijns blijven

540 ondertekeningen

Nederlandse kerken, steun oproep van RK bisschoppen tot gebed en druk op Israël om Palestijns Cremisan te redden.

Stuur ook een oproep aan uw kerk of politieke partij om steun voor de zaak van de Palestijnse families die hun land willen behouden. Stuur ook een bericht aan de Israëlische ambassade in Nederland, info@hague.mfa.gov.il, en aan de minister van Buitenlandse Zaken.

Petitie

Wij

Vrienden van Sabeel Nederland Kairos Palestina Nederland leden van kerkgenootschappen sympathisanten

 

constateren dat:

Constateren dat Israël in strijd met internationaal recht in hoog tempo doorgaat Palestijns gebied te annexeren, en dat nu dreigt te doen in de Vallei van Cremisan, tussen Bethlehem en Jeruzalem. Zo wordt het land van 58 meest christelijke families, dat al eeuwenlang in hun bezit is, van hen afgepakt. Met onder meer als gevolg dat deze families hun inkomsten kwijtraken en hun kinderen niet meer naar hun school kunnen, die wordt geleid door zusters van een klooster in dit gebied.

 

en verzoeken

Ondergetekenden vragen aan de Raad van Kerken in Nederland en aan de leiders van hun eigen kerk en aan politici om zich met kracht uit te spreken tegen de voortgaande roof van Palestijns land en met name tegen de bouw van de muur in de vallei van Cremisan.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
kerkbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
15-03-2014 
Status:
In behandeling 
Petitionaris:
Jan van der Kolk 
Organisatie:
Kairos Palestina Nederland 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen