U, de petitionaris
Boeten

DSBLeed moet stoppen!

461 ondertekeningen

DSB bank heeft jaren misbruik van de klant gemaakt door koppelverkoop/misbruik van know your customer/wanprestatie/ dure koopsompolissen verkocht waarover men tevens nog steeds flinke rente's betaald. Curatoren bedreigen en gaan door met bedreigingen. Dit moet stoppen.

Petitie

Wij

hiermee doel ik op Alle leden dsbleed.bbforum.nl, en leden dsbschadeclaim.nl, en leden dsbramp.nl.

 

constateren

Dat de regering nog steeds de andere kant op kijkt, en niets doet aan het probleem van de dsb gedupeerden. Bedreigingen zijn nog steeds gaande ondanks dat de DSB inmiddels failliet is gegaan.

 

en verzoeken

Wij verzoeken u op te treden tegen de curatoren zodat de bedreigingen stoppen. Wij verzoeken U tevens een parlementair onderzoek te starten, naar alle commisieleden en bestuursleden DSB-bank

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
20-04-2010 
Status:
In behandeling 
Petitionaris:
Fred dsbdrama 
Organisatie:
dsbleed.bbforum.nl 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

20 april uitnodiging gekregen om de petitie aan te bieden.

Vandaag op 26 maart kreeg ik een uitnodiging om op 20 april de petitie DSBleed moet stoppen, aan te bieden aan de vaste kamercommissie Financiën. Wij maken natuurlijk graag gebruik van deze uitnodiging! Hierbij nog een dringende oproep voor een paar handtekeningen meer. Wilt U ons steunen in de strijd om de onderste steen boven tafel te krijgen? Vele gezinnen staan aan de rand van de afgrond, hier heeft niemand om gevraagd. Het enige waar wij om vragen is gerechtigheid en een eerlijke lening of hypotheek zonder alle ellende waar de DSB flink op heeft verdiend. Ook vergeet ik natuurlijk de spaarders niet, samen staan we sterker. Wij als gedupeerden DSB bank danken U hartelijk voor U empathie..

26-03-2010