U, de petitionaris
Uitzicht foto s

Geen ondergrondse afvalcontainer vlak voor de deur

45 ondertekeningen

Petitie is opgestuurd naar gemeente Ouder-Amstel

==

Gemeente Ouder-Amstel gaat vlak voor onze huizen, aan de Hoofdenburgsingel, een ondergrondse afvalcontainer plaatsen. Deze container wordt direct zichtbaar van uit onze huizen en zal voor veel overlast zorgen. De plek waar de container wordt geplaatst is niet af te schermen en ligt op 2 meter van onze voortuinen.

Petitie

Wij

bewoners van de gemeente Ouder-Amstel die niet 7x 24 uur tegen een afvalcontainer willen kijken.

 

constateren

Dat de gemeente niet zorgvuldig de locatie 81 heeft uitgezocht en de belangen van de aanwonenden niet mee heeft gewogen bij de bepaling van de locatie. Er is o.a. niet gekeken naar de overlast die dit geeft zowel in aanzicht als in extra verkeer, stoppen en starten van auto's vlak voor onze huizen.

 

en verzoeken

Er zijn door ons een aantal prima alternatieven voorgesteld die geen of haast geen overlast geven voor de direct aanwonenden.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Ouder-Amstel 
Petitieloket:
Einddatum:
25-01-2014 
Status:
In behandeling 
Petitionaris:
Ton Schep 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Afvalcontainer toch geplaatst, bedankt Wethouder

Helaas is het niet gelukt de plaatsing van de afvalcontainer vlak voor onze ramen tegen te houden door enkele zeer goede alternatieven te bieden. Het bleek dat de gemeente Ouder-Amstel de plek vlak voor ons huis de beste plek vond.

+Lees meer...

Er stonden b.v beeldbepalende bomen op andere locaties of het was te ver lopen.... Er loopt nu nog een bodem procedure bij de Raad van State tegen de plaatsing.   Nogmaals bedankt voor het ondertekenen van deze petitie. Marianne en Ton Schep  

01-04-2014