You, the petitioner
Logo 20dierenbescherming

dierenmishandeling

262 signatures

dierenmishandeling, zwaardere straffen, welzijn van dieren, dierenbescherming, wspa

Petition

We

alle dierenliefhebbers

 

establish that:

dierenmishandelaars moeten zwaardere straffen kunnen krijgen. Dieren hebben ook rechten alleen kunnen ze die niet uitspreken. Dieren mishandelen is een ernstige zaak. Er zou soort politie moeten komen die deze mensen kunnen inrekenen.

 

and request

Meer dierenpolitie die mensen kunnen oppakken voor het misdaad was ze een dier aan doen. Zwaardere straffen voor deze mensen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2010-02-06 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Orinda Duyster 
Website:

History

Signatures

Updates

Onderzoek vonds dode hond Groesbeek

Onderzoek vondst dode hond Groesbeek De Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) onderzoekt de vondst van een dode hond in de bossen van Groesbeek. Na regionale media-aandacht is er een aantal tips binnengekomen die nu nader worden bekeken. Medewerkers van de Dierenambulance Nijmegen (DAN) troffen op 30 december de dode hond aan op een parkeerplaats in de bossen bij Groesbeek.

+Read more...

Het vermagerde dier was gewikkeld in een zwart laken. De overleden hond had geen chip en ook geen tatoeage. Tips Tips die kunnen leiden naar de eigenaar van de hond kunnen gemeld worden bij het meldnummer van de Dierenbescherming               0900-2021210         0900-2021210. Meer informatie over het melden van dierenleed. De overleden hond had geen chip en ook geen tatoeage

http://inspectiedienst.dierenbescherming.nl/nieuws/2372
2010-02-07