U, de petitionaris
Logo 20dierenbescherming

dierenmishandeling

262 ondertekeningen

dierenmishandeling, zwaardere straffen, welzijn van dieren, dierenbescherming, wspa

Petitie

Wij

alle dierenliefhebbers

 

constateren dat:

dierenmishandelaars moeten zwaardere straffen kunnen krijgen. Dieren hebben ook rechten alleen kunnen ze die niet uitspreken. Dieren mishandelen is een ernstige zaak. Er zou soort politie moeten komen die deze mensen kunnen inrekenen.

 

en verzoeken

Meer dierenpolitie die mensen kunnen oppakken voor het misdaad was ze een dier aan doen. Zwaardere straffen voor deze mensen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
06-02-2010 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Orinda Duyster 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Onderzoek vonds dode hond Groesbeek

Onderzoek vondst dode hond Groesbeek De Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) onderzoekt de vondst van een dode hond in de bossen van Groesbeek. Na regionale media-aandacht is er een aantal tips binnengekomen die nu nader worden bekeken. Medewerkers van de Dierenambulance Nijmegen (DAN) troffen op 30 december de dode hond aan op een parkeerplaats in de bossen bij Groesbeek.

+Lees meer...

Het vermagerde dier was gewikkeld in een zwart laken. De overleden hond had geen chip en ook geen tatoeage. Tips Tips die kunnen leiden naar de eigenaar van de hond kunnen gemeld worden bij het meldnummer van de Dierenbescherming               0900-2021210         0900-2021210. Meer informatie over het melden van dierenleed. De overleden hond had geen chip en ook geen tatoeage

http://inspectiedienst.dierenbescherming.nl/nieuws/2372
07-02-2010