U, de petitionaris

Linkin Park moet gaan touren in Nederland!

Linkin Park heeft al heel erg lang geen concert gegeven in Nederland. Wel hebben ze eens op Pinkpop gespeeld. Linkin Park is een geweldige band.Ze hebben veel talent, en hun nummers zijn dan ook kunst. Het zou geweldig zijn als er een Living Things concert naar Nederland komt. Fans: Teken de petitie

Petitie

Wij

Wij zijn Linkin Park fans die het geweldig zouden vinden als bijvoorbeeld de HMH Linkin Park boekt.

 

constateren

Ben jij ook een Linkin Park fan? Wil jij ook een concert van hen bijwonen in Nederland? Wij hebben als doel, dat bijvoorbeeld de HMH, inziet dat er vraag is naar Linkin Park. Als veel mensen deze petitie ondertekenen, dan moet dit lukken. Wij weten dat er genoeg Linkin Park fans zijn in Nederland die best naar een concert van hen willen in eigen land. Hoe meer mensen dit ondertekenen, hoe groter de kans is dat er echt een concert van hen komt.

 

en verzoeken

Ons verzoek is dat bijvoorbeeld de HMH, Linkin Park boekt voor een concert. Een andere zaal is natuurlijk ook geweldig! Ons verzoek aan de lezer van deze petitie is, om deze te ondertekenen. Als dit vaak genoeg gebeurd is, zien ze hopelijk in dat het de moeite waard is.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
27-01-2014 
Status:
Ingetrokken 

Geschiedenis

Ondertekeningen