U, de petitionaris
Zekerwelgeld

Lent De Hoogte In

108 ondertekeningen

Iedereen die WEL een Van der Valk hotel in Lent gerealiseerd wilt zien kan de petitie tekenen! Tegenstanders zijn er genoeg maar wellicht zijn er meer voorstanders voor de komst van dit Hotel in Lent? Teken dan de petitie!

Petitie

Wij

Burgers en inwoners van Lent en Nijmegen

 

constateren

Er is veel gedoe over de komst van het toekomstige Van der Valk-hotel in Lent. Veel mensen zijn juist tegen de komst maar het vermoeden is dat er net zoveel (of misschien wel meer) mensen VOOR de komst van dit hotel zijn.

Nijmegen is een stad van bijna 170.000 inwoners en het kleine dorp Lent moet dat maar eens aanvaarden. Lent wil stil blijven staan maar de wereld ontwikkelt zich verder. Niet zeuren maar met de tijd meegaan! Bij een modern station hoort ook een efficiënt en doelmatig hotel, goed voor Nijmegen, goed voor Lent, goed voor de economie en werkgelegenheid!

 

en verzoeken

wel een Van der Valk-hotel toe te staan in Lent.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Nijmegen 
Petitieloket:
Einddatum:
31-10-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Jeroen 
Organisatie:
'Lent De Hoogte In' 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

'LAAT LENT LAAG' KRIJGT CONCURRENTIE

NIJMEGEN - Er is inmiddels sinds een weekje concurrentie voor de tegenstanders van hotel Van der Valk in Lent. Zij hebben zich namelijk verenigd in de actiegroep 'Laat Lent Laag' maar sinds een weekje kunnen nu ook voorstanders zich laten horen via een petitie op petitie.nl die 'Lent De Hoogte In' heet.

+Lees meer...

Iedereen die graag een Van der Valk hotel (inclusief hoteltoren van 55 meter) gerealiseerd wilt zien bij de noordelijke entree van Nijmegen, kan via de petitie zijn of haar steunbetuiging plaatsen. 'Een ludieke actie om ook de voorstanders eens te laten horen', aldus de initiatiefnemers uit Lent en Nijmegen. 'Want die zijn er misschien wel meer dan tegenstanders.' Een hotel is volgens hen goed voor economie en werkgelegenheid zo staat er in De Gelderlander. Wat veel mensen niet weten is dat de petitie een idee is van onze #ZEKERWEL-hoofdredacteur Jeroen Otten. 'Het begon zoals zo vaak met een geintje en een dolletje om een tegenpetitie te starten' , aldus Otten. 'Nu zijn we wel benieuwd hoeveel mensen er nou precies voor- of juist tegen de komst van dat Hotel zijn dus we blijven de petitie volgen'. Inmiddels hebben al meer dan 80 mensen de petitie getekend als voorstander van de komst voor hotel Van der Valk en de teller loopt op. De coalitiepartijen GroenLinks, D66 en PvdA zijn voornemens het hotelplan te steunen.

Zekerwel
26-09-2013