You, the petitioner
Nl sociaal logo

03 (ingetrokken)

239 signatures

De afgelopen kabinetten, en ook het huidige kabinet, hebben mede veroorzaakt dat de groep burgers in Nederland die leeft op of onder de armoedegrens steeds groter aan het worden is.

Dat moet stoppen! Wij pleiten voor een structurele oplossing van dit probleem.

Petition

We

NL Sociaal

 

establish that:

Dat (mede) door het falende regeringsbeleid er in Nederland een steeds grotere groep inwoners op of onder de armoedegrens leeft.

 

and request

Om de bestaande inkomenspolitiek te wijzigen, o.a. door het volledig inkomensafhankelijk maken van alle toeslagen, eigen bijdragen en alle overige (fiscale) regelingen. Daar waar nodig moeten de fiscale regelingen gemaximeerd worden (bijvoorbeeld de hypotheekrenteaftrek)

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2012-12-20 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
NL Sociaal 
Website:

History

Signatures

Updates

Armoede in 2010 niet verminderd, toename verwacht in 2011 en 2012

2011-12-06

STEEDS MEER KINDEREN GROEIEN OP IN ARMOEDE ! ! !

Het aantal kinderen dat in Nederland in armoede leeft, is voor het eerst in jaren weer toegenomen. In 2009 leefde 9,1% van de minderjarigen in armoede, dat was in 2008 nog 8,1%.

+Read more...

Bekijk de : reportage Wij willen o.a. met onze HYVES en de petities voorkomen dat er nog meer SCHAAMTE & WANHOOP ontstaat door Armoede en Sociale Uitsluiting in ons rijke en welvarende Nederland. Teken daarom ook : http://petities.nl/petitie/stop-armoede-sociale-uitsluiting & http://petities.nl/petitie/stop-de-tweedeling-in-onze-maatschappij-nu

2010-12-15