5 ondertekeningen

Voetpad Keerweer moet fietspad worden!

De fietsenstalling aan de Keerweer in Rotterdam is niet fietsend bereikbaar. Men is verplicht om vanaf het fietspad aan de Westblaak een aantal meters te lopen om de fietsenstalling te bereiken. Dit terwijl de Keerweer breed genoeg is en uitnodigd tot fietsen. Hierdoor riskeerd men een boete.

PETITIE

Wij

Studenten ROP (Ruimtelijke Ordening & Planologie) Hogeschool Rotterdam

constateren

dat wij bekeurd worden voor fietsen op de Keerweer terwijl wij op weg zijn naar de fietsenstalling. Het is toch van de zotte dat een fietsenstalling heden ten dage niet bereikbaar is per fiets!

en verzoeken

dat de Keerweer vanaf de Westblaak tot aan de fietsenstalling toegankelijk moet zijn voor de fietser en men niet bekeurd word.onderteken de petitie Voetpad Keerweer moet fietspad worden!.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 4 jaar geleden anoniem
  • ongeveer 4 jaar geleden W. Cuypers Schinnen
  • meer dan 4 jaar geleden anoniem
  • meer dan 4 jaar geleden anoniem
  • meer dan 4 jaar geleden anoniem