5 ondertekeningen

Tegen de sluiting van Bazaar Anatolia

Vorig jaar is supermarkt Anatolia opgericht. Maar na nog geen jaar open te zijn, dreigt sluiting door de Gemeente Tiel, omdat het niet binnen het nieuwe bestemmingsplan zou passen. Met deze petitie willen wij voorkomen dat de supermarkt moet sluiten!

PETITIE

Wij

Omwonenden, klanten, vrienden, familie, betrokkenen en bewoners van de gemeente Tiel.

constateren

dat de voorgaande bestemmingsplan voor Bazaar Anatolia niet heel specifiek was, waardoor de supermarkt niet in tegenspraak hiermee was en dat deze bestemmingsplan is gewijzigd waardoor nu de supermarkt moet sluiten ondanks alle ondersteuning die de gemeente Tiel heeft geboden in voorgaande jaren.

en verzoeken

de gemeente Tiel haar besluit te heroverwegen en ervoor te zorgen dat Bazaar Anatolia niet hoeft te sluiten.onderteken de petitie Tegen de sluiting van Bazaar Anatolia.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 2 jaar geleden W. Cuypers Schinnen
  • ongeveer 3 jaar geleden anoniem
  • ongeveer 3 jaar geleden anoniem
  • meer dan 3 jaar geleden Tarik Ozturk Schiedam
  • meer dan 3 jaar geleden Merve Kilic Tiel