5 ondertekeningen

Tegen ACTA (Anti-Counterfeit Trade Agreement), vrijheidsbeperkingen op internet

Waarschijnlijk zal aan ons Nederlanders niets worden gevraagd omtrent ACTA,de Anti-Counterfeit Trade Agreement. Daarom deze petitie voor een referendum of een stem voor het niet ratificeren van het ACTA verdrag.

PETITIE

Wij

Internetgebruikers

constateren

Dat er zonder enige inbreng of invloed van de grootste groep of het grootste aantal gebruikers (wij) van het internet, regelgeving wordt gecreƫerd die vrijheden van diezelfde gebruikers dermate beperkt dat het geenszins meer lijkt op het medium wat tot stand is gekomen door deze zelfde gebruiker.

en verzoeken

Daarom verzoeken wij dan ook enerzijds een referendum omtrent de ratificering van ACTA of een tegen stem van onze Nederlandse overheid.onderteken de petitie Tegen ACTA (Anti-Counterfeit Trade Agreement), vrijheidsbeperkingen op internet.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 3 jaar geleden anoniem
  • meer dan 3 jaar geleden Wouter Rikken Rosmalen
  • bijna 4 jaar geleden W. Cuypers Schinnen
  • bijna 4 jaar geleden anoniem
  • bijna 4 jaar geleden Marion A. Schlachter Wageningen