5 ondertekeningen

Stop online petities

Vroeger gingen we nog protesteren. Dat leverde weinig op, maar deed het goed op het journaal. Nu maken we ons er vanaf met een online petitie. Dat levert niets meer op dan een goed gevoel. We vergeten in actie te komen. Daarom: stop de petities en ga wat doen!

PETITIE

Wij

de doeners, de makers, de creatievelingen, degene die in actie komen, de geen-woorden-maar-dadenlui

constateren

dat er in Nederland teveel gepraat wordt, teveel getwittert over onrecht, teveel gefacebookt, geblogt, geSocialMediaat

en verzoeken

te stoppen met het ondertekenen van petities die nergens toe leiden, te stoppen met het versieren van onze avatars met logo's, emblemen en protesttekensonderteken de petitie Stop online petities.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 4 jaar geleden Zoe Bhikharie Almelo BE ! The change You wish to see In the World !
  • ongeveer 4 jaar geleden Debbie verhagen Tilburg Ben het hier wel mee eens. mensen moeten idd meer durven... alles op zijn tijd
  • ongeveer 4 jaar geleden C. Haring Nieuwegein
  • meer dan 4 jaar geleden Kris Tal Almelo
  • meer dan 4 jaar geleden Marcel van Driel Utrecht Kinderboekenschrijver