69 ondertekeningen

Stop nutteloze bezuinigingen op onze Defensie!

Steeds maar weer wordt er op onze jongens bezuinigd ten behoeve van buitenlandse steun en goedpraten van het wanbeleid van onze regering. Vooral in dit economische klimaat is het zo belangrijk om eens verder te kijken dan bezuinigen op defensie, overal lopen de spanningen op en wij doen niks ! STOP!

PETITIE

Wij

De jeugd, militairen, oud-militairen, vredelievende Nederlanders die zich onveilig voelen, wij allemaal!

constateren

Continue bezuinigingen op onze defensie ten behoeve van steun aan bijvoorbeeld Griekenland, ontwikkelingshulp, salarissen in het bedrijfsleven, de zorgbobo's, de onnodige subsidies naar mensen die dit niet nodig hebben. Declaratiegedrag van onze ambtenaren, het niet durven van onze regering met hun wanbeleid en het niet verder kijken dan hun neus lang is. Onze defensie is gereduceerd tot een troep padvinders, wij willen vrede, geen onveiligheid!

en verzoeken

Wij verzoeken om niet meer te bezuinigen op defensie, stel het defensiebudget vast op 3 procent BNP. Te lang korten we op onze helden, onze jongens en dames die ons veilig houden, bezuinig nu eens op andere vlakken die tot voor kort taboe waren zoals belachelijke declaraties, ontwikkelingshulp, de Nederlander staat zelf bij de voedselhulp namelijk. De hoge salarissen in bepaalde sectoren, bijslagen etc. inkomensafhankelijk! Wij willen veiligheid!onderteken de petitie Stop nutteloze bezuinigingen op onze Defensie!.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden