3 ondertekeningen

STOP Hazes De Musical en alles wat daarna nog komt

Anp-16156487

Alle musicals zijn abject en moeten verboden worden.

PETITIE

Wij

Het Nederlandse volk dat gewoon rustig wil leven.

constateren

Dat musicals ons land langzaam naar de afgrond duwen. We zijn het al bijna normaal gaan vinden dat akelige musicalmensen en de kliek die ze om zich heen hebben hangen aan de haal gaan met André Hazes en Ramses Shaffy.

en verzoeken

Per direct een MUSICALVERBOD in te stellen zodat deze zorgwekkende ontwikkeling een halt toegeroepen wordt. Nederland heeft recht op een volkscultuur zonder Stanley Burleson.onderteken de petitie STOP Hazes De Musical en alles wat daarna nog komt.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 1 jaar geleden s.hoekstra rotterdam
  • bijna 4 jaar geleden anoniem
  • bijna 4 jaar geleden W. Cuypers Schinnen Ik word gek van al die musicals. Vaak is een boek, film of toneelstuk niet genoeg en moet er zonodig weer een musical in elkaar geprutst worden.