5 ondertekeningen

Staat u achter Nederland?

Bent u tegen bezuinigingen die op burgers zoals u en ik verhaald worden? Het onderuithalen van de Nederlandse economie door BTW verhoging? En voor bezuinigingen op overheidsinstanties? teken deze petitie, laat uw stem gelden!

PETITIE

Wij

Burgers der Nederlanden

constateren

Dat wij, als burgers der Nederlanden benadeeld worden door de bezuinigingen van de huidige Nederlandse politiek. Wij eisen dat er meer op overheidsinstanties en niet op de burger (of in het nadeel van de Nederlandse economie) bezuinigd wordt.

en verzoeken

- Op te komen voor de Nederlandse burgers en de economische belangen van Nederland.
- Te bezuinigen op overheidsinstanties en Niet de burgers te benadelen.
- Niet vast te houden aan de 3%, als dit in belang van Nederland en haar burgers niet mogelijk is.onderteken de petitie Staat u achter Nederland?.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 2 jaar geleden anoniem
  • ongeveer 3 jaar geleden marc visser zutphen voorzitter stg.v.g.b..org
  • meer dan 3 jaar geleden annie v. d. coevorden
  • meer dan 3 jaar geleden A van Dijken Emmeloord
  • meer dan 3 jaar geleden anoniem