4 ondertekeningen

smaakloze hakbijl in culturele instellingen e.a. tegengaan

Hakbijl350290_shutterstock_62551297

College van B&W heeft een voorstel gelanceerd waarbij grootschalig gekort gaat worden op bestaande subsidies in Veghel.
Verenigingen, cultuurinstellingen en welzijnsinstellingen worden de dupe. Gaat ten koste van het welzijn van de Veghelaren. Is te rigoreus en te snel. Kan ook anders.

PETITIE

Wij

inwoners van de gemeente Veghel

constateren

dat door de voorgenomen bezuinigingsacties een te grote groep inwoners een stuk welzijn onevenredig wordt onttrokken en dit ten koste zal gaan van de geestelijke en lichamelijke gezondheid van onze inwoners.

en verzoeken

om zeker het eerste jaar van de voorgestelde bezuinigingen te heroverwegen en soms zelfs teniet te doen in het belang van de gezondheid van de inwoners.
Elk volgend jaar te heroverwegen en eerst voor de inwoners te kiezen.onderteken de petitie smaakloze hakbijl in culturele instellingen e.a. tegengaan.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 4 jaar geleden W. Cuypers Schinnen
  • meer dan 4 jaar geleden Wilco Jansen Veghel voorzitter theater De Blauwe Kei
  • meer dan 4 jaar geleden j.hooimeijer veghel directeur P.B.
  • meer dan 4 jaar geleden Willem Linders Veghel vakbondsbestuurder