6 ondertekeningen

Occupy Rotterdam eist demonstratierecht

Leefbaar Rotterdam gaan vandaag op bezoek bij de Burgermeester met een motie om Occupy Rotterdam te verwijderen van de lokatie Beursplein/WTC.
Wij zijn het hier niet mee eens en vinden dat wij het recht hebben om vreedzaam te kunnen protesteren voor een betere toekomst voor ons allen.

PETITIE

Wij

betrokken burgers

constateren

dat er sprake is van motie van ontruiming van Occupy Rotterdam, ingediend door de partij Leefbaar Rotterdam die ons het recht op vreedzaam protesteren op deze publieke plaats op die manier wil ontnemen.

en verzoeken

om door te kunnen gaan met een geweld-vrij protest. Wij eisen een onverhinderde doorgang van deze actie. Het staat ons vrij om te demonstreren en onze mening te geven. Het is zowel ondemocratisch als onwettelijk om in te grijpen in ons recht op protest. Dit is democratie in zijn puurste vorm.onderteken de petitie Occupy Rotterdam eist demonstratierecht.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • ongeveer 1 jaar geleden Patricia roos Rotterdam
  • meer dan 3 jaar geleden D.C. Sintmaartensdijk Rottrerdam hovenier btl
  • bijna 4 jaar geleden W. Cuypers Schinnen
  • bijna 4 jaar geleden C. Jazz Hoogvliet Rotterdam Adviseur
  • ongeveer 4 jaar geleden anoniem
  • ongeveer 4 jaar geleden Jan Bontje SPIJKENISSE