3 ondertekeningen

nachtdokter in kerkrade

Ik vind dat er een nightcare in Kerkrade-centrum moet komen, het is lekker dichtbij en zeg nou eens zelf, wat doe je als je een dokter nodig hebt om 23:30 uur en geen eigen vervoer noch geld hebt, wat doe je dan? Met de fiets naar Heerlen als je vergaat van de pijn?

PETITIE

Wij

Rebecca smeets een nightcare wilt/willen voor.kerkrade!

constateren

Dat iedereen zorg nodig heeft waar hij of zij jong en oud recht hebben op zorg als je dat nodig hebt! Want waar betaal je anders een. Zorgverzekeraar voor? Om zelf dokter te spelen?

en verzoeken

Daarom ook eens aan mensen te denken die, bv geen auto hebben of mensen hebben die in staat zijn om 's avonds laat te rijden of dat ze krab bij kas zitten om een taxi te bekostigen of iets dergelijkeonderteken de petitie nachtdokter in kerkrade.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • bijna 3 jaar geleden anoniem
  • bijna 4 jaar geleden W. Cuypers Schinnen
  • bijna 4 jaar geleden Kees Lakerveld Amsterdam