geen ondertekeningen

Een alternatief voor post.nl voor brievenbusbezorging kleine webwinkeliers

Bedrijven als Sandd en Selectmail nemen alleen maar grote bedrijven als klant waardoor de kleine webwinkelier verplicht is aangewezen op post.nl voor de bezorging van hun brievenbusbestellingen. Ook de kleine ondernemer moet een keus hebben om hun post door een ander bedrijf te laten bezorgen.

PETITIE

Wij

Kleine zelfstandige ondernemers, webwinkeliers, kleine webshop eigenaren, particulieren

constateren

Dat de service van post.nl met name op gebied van brievenbusbezorging sterk achteruit gaat. Kleine webwinkeliers zijn hier de dupe van omdat zij verplicht zijn aangewezen op de bezorging door post.nl daar bedrijven als Sandd en Selectmail alleen maar grote bedrijven als klant nemen. Ook particulieren hebben steeds meer te lijden onder de slechte bezorging van post.nl waarbij poststukken veel te laat worden bezorgd en zelfs regelmatig vermist worden

en verzoeken

Dat er een goed alternatief komt voor post.nl met name in de bezorging van brievenbuspost, ook in kleinere hoeveelheden door het hele land, en dat ook de particulier en kleine webwinkelier een keus heeft door wie zij haar brievenbus poststukken wil laten bezorgen.

Deze petitie heeft status ingetrokken en is daarom niet ondertekenbaar.

Geen ondertekeningen gevonden