Burgerinitiatief 'Muziek en film 4all'

Muziek4all

Dit burgerinitiatief streeft naar het beter en breder toegankelijk maken van muziek en film op internet.
De Tweede Kamer wordt verzocht het voorstel van XS4all te behandelen en vervolgstappen te nemen die tot aanpassing van de desbetreffende wettelijke bepalingen leiden.

<a href="https://www.xs4all.nl/overxs4all/maatschappelijk/burgerinitiatief.php">Teken op de website van XS4ALL</a> en lees <a href="https://www.xs4all.nl/overxs4all/maatschappelijk/burgerinitiatief_meer.php">meer over dit voorstel</a>

PETITIE

Wij

Alle internetgebruikers van Nederland, vertegenwoordigd door XS4all.

constateren

Dat burgers sinds de komst van internet anders omgaan met entertainment: ze kunnen het nu zelf bekijken en downloaden waar en wanneer ze willen.

Dat de entertainmentindustrie:
-hierop niet met een passend antwoord is gekomen;
-nu pleit voor een downloadverbod waardoor gratis downloaden illegaal wordt.

Dat burgers bereid zijn te betalen voor entertainment, mits dit op de juiste manier, in de juiste vorm en op het juiste moment wordt aangeboden.

en verzoeken

de Tweede Kamer het voorstel van XS4all te behandelen en vervolgstappen te nemen die tot aanpassing van de desbetreffende wettelijke bepalingen leiden.

Het voorstel houdt in dat de Tweede Kamer een wetsvoorstel voorbereidt waardoor internetgebruikers alle film- en muziekwerken kunnen bekijken en beluisteren waar en wanneer ze maar willen. De rechthebbenden ontvangen voor dit gebruik een billijke vergoeding.

Deze petitie heeft status niet hier ondertekenbaar en is daarom niet ondertekenbaar.

Geen ondertekeningen gevonden