29 ondertekeningen

Bezuinig op buitenlandse arbeidskrachten en niet op ons

Geachte Minister!!

U houdt zich elke dag bezig met bezuinigingen van Nerderland en Wij als inwoners van ons Nederland moeten zeer veel inleveren op alles wat u als minister weg geeft aan niet in Nederland wonende mensen.

PETITIE

Wij

die in Nederland wonen en werken en wel hier ons welverdiende geld willen spenderen.

constateren

Alle in Nederland wonende en in Nederland werkende mensen hebben recht op alle toeslagen, kortingen en bijslagen. Maar kinderbijslag, kindgebonden budgetten, zorgtoeslagen en dergelijke gaan naar personen die niet in Nederland wonen en niet hier hun geld uitgeven. Al het gekregen en verdiend geld geven deze mensen uit in hun eigen land waar ze hun gezin hebben. Hierdoor gaat ons koopdracht omlaag en onze economie naar beneden.

en verzoeken

Laat met deze petitie zien dat u als woonachttige in Nederland niet eens bent met de goedkeuringen van onze regering. Laat het geld niet weggeven aan mensen die niet in ons land leven en niet hier hun gekregen geld uitgeven.onderteken de petitie Bezuinig op buitenlandse arbeidskrachten en niet op ons.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.

Geen ondertekeningen gevonden