8 ondertekeningen

Anti-rookgordijnwet bij kwesties met organisaties

Wanneer één burger/bedrijf tegenover een grote organisatie staat zorgt deze nieuwe wet er voor dat je een extra vergoeding van deze organisatie krijgt als je je gelijkt haalt. Organisaties gaan er van uit dat we die moeite niet nemen. Vecht mee tegen het 'rookgordijn' en het 'kastje naar de muur'.

PETITIE

Wij

Iedereen die ooit eens uit principe te veel tijd heeft besteed aan een kwestie met een organisatie.

constateren

Dat grote organisaties, of dat nu hun bedoeling is of niet, een rookgordijn opwerpen bij kleine kwesties, en ze je van het kastje naar de muur sturen. Ze gaan er van uit dat, bij de meeste mensen, de moeite die het kost om gelijk te krijgen niet op weegt tegen het mogelijk te reclameren bedrag.

en verzoeken

Een wet die regelt dat:
- de organistatie aan de burger/bedrijf de tijd vergoedt die besteed is aan een kwestie
- de organisatie een genoegdoeningspremie moet betalen om precedent te scheppen en bedrijven een goede reden geeft om hun werkwijze aan te passen.onderteken de petitie Anti-rookgordijnwet bij kwesties met organisaties.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • meer dan 2 jaar geleden W. Cuypers Schinnen
  • meer dan 2 jaar geleden Anton Kuijs Oss NVT
  • meer dan 3 jaar geleden Karlijn de Richemont Eijsden
  • meer dan 3 jaar geleden Jean Croes Maastricht
  • meer dan 3 jaar geleden Miranda Frijns Born
  • meer dan 3 jaar geleden Vincent Offermans Brunssum
  • meer dan 3 jaar geleden Nico Kars Weert
  • meer dan 3 jaar geleden Robbert Smeets Weert