6 ondertekeningen

Alphens cultuurhuis? Ja!

Volgens het gemeentebestuur van Alphen ad Rijn is een meerderheid van de bevolking vóór het nieuw te bouwen cultuurhuis, simpelweg omdat er een meerderheid voor in de raad zou zijn te vinden. Ben je daarmee eens is, teken dan hier. Ben je tegen ga dan naar Alphens cultuurhuis? Nee!

PETITIE

Wij

Wij
Ondertekenaars van deze petitie,

constateren

dat er een nieuw gebouw van 25 miljoen Euro moet komen om bibliotheek, muziekschool, streekarchief, STA en literair café te huisvesten,
dat met dit nieuwe gebouw Alphen cultureel gaat bruisen,
dat er ondanks de kleine kernen en de e-readers behoefte bestaat aan een grote centrale bibliotheek
dat het alternatieve plan om via huidige muziekschool, de oude HBS, het stadskantoor en het theater een cultuurzone te maken, niet realistisch is.

en verzoeken

derhalve de plannen ten aanzien van dat cultuurhuis met krachtige hand door te zetten en een tegensignaal te geven aan tegenstanders en pessimisten onder het motto "in Alphen is er geen crisis"onderteken de petitie Alphens cultuurhuis? Ja!.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • 3 maanden geleden A.C.E. Alphen aan den Rijn
  • bijna 4 jaar geleden jan van lenten alphen aan den rijn
  • ongeveer 4 jaar geleden Herman Gerritsma Aarlanderveen
  • ongeveer 4 jaar geleden M.Bax Alphen aan den Rijn
  • ongeveer 4 jaar geleden anoniem
  • ongeveer 4 jaar geleden Dirk Roggeveen Waddinxveen