3 ondertekeningen

75 jaar dan rijbewijs inleveren!

Ik ben voor het inleveren van een rijbewijs als diegene 75 jaar is, of in geval van een keuring elk jaar volgend aangezien het een gevaar op de weg is, deze mensen kunnen niet langer mee met het verkeer van nu!

PETITIE

Wij

automobilisten van nederland, die zich ergeren aan ouderen mensen in het verkeer

constateren

Dit is een probleem waar veel automobilisten te maken mee hebben, oudere mensen die niet meer mee kunnen met het verkeer van nu, en daardoor jongeren automobilisten in gevaar brengen.

en verzoeken

Mensen van 75jaar en ouder verplicht stellen elk jaar een keuring ( betaald door de overheid ) ondergaan waaruit blijkt of ze wel of niet bekwaamd zijn om te rijden.onderteken de petitie 75 jaar dan rijbewijs inleveren!.We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Bezig met opslaan van uw ondertekening...

Ajax-loader

Bij drukte op petities.nl kan dit enige momenten duren. Nadat uw ondertekening is opgeslagen ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Om uw ondertekening definitief te maken klikt u op de link in deze e-mail en bevestigt u uw ondertekening.
  • 15 dagen geleden anoniem
  • bijna 2 jaar geleden anoniem
  • ongeveer 4 jaar geleden D. E. Biel Onverdraagzamenstad Ikhougeenrekeningmetzwakkereweggebruikers